Nieuws

MIA

 

Per 1 januari 2022 is op alle elektrische hoogwerkers van Frutec de MIA (D3423) regeling van 36% van toepassing.

31-12-2021

Zonnepanelen

We zijn al langere tijd bezig met het onderzoek doen naar de mogelijkheid van zonnepanelen op de fruitbuggy. Helaas konden we eerst geen combinatie vinden die tot onze tevredenheid was, aangezien er dan altijd een extra accu nodig was. Gelukkig kunnen we nu vertellen dat dat verleden tijd is. We hebben vanaf nu namelijk de mogelijkheid om zonnepanelen op de hoogwerker te installeren, die direct stroom leveren aan de in gebruik zijnde accu. Door gebruik te maken van de juiste omvormer heeft dit geen gevolgen voor de levensduur van de accu. Het grote voordeel is dat u de accu veel minder vaak mee naar huis hoeft te nemen.

 

20-10-2021

Fruitbuggy met zonnepanelen

Testrit maken op locatie

 

Met behulp van een fruitteler hebben we onze eigen fruitbomen gepland. Nog even wachten tot het gras goed gegroeid is en dan is het ook mogelijk om op onze eigen locatie een testrit te maken tussen de bomen. We zijn blij dat we op deze manier nog weer een stukje extra service kunnen bieden.

En daarnaast hopen we natuurlijk ook dat we op een gegeven moment kunnen genieten van het fruit dat aan de bomen groeit.

2-4-2021

Testlocatie

MIA/VAMIL

 

In 2019 zijn onze schaarhoogwerkers uit de subsidie gehaald, dat vonden wij natuurlijk erg vervelend. We hebben daarom ook erg ons best gedaan om hier weer subsidie over te krijgen. Het goede nieuws is dat het gelukt is! Vanaf 2021 zit op alle elektrische hoogwerkers van Frutec de MIA (D2318) regeling van 27%.

Helaas is de VAMIL komen te vervallen.

4-1-2021